Fettsugning Stockholm

Fettsugning Stockholm


 
Fetma blir ett allt större problem i det moderna samhället, tillgången till mat är nästan oändlig och nya snabbmatskök öppnar hela tiden. Det är svårt att stå emot många av goda snabbmatsköken och det kan få stora konsekvenser för din hälsa. Många lägger på sig många extra kilon snabbt som det tar lång tid att bli av med.
Vissa personer är födda överviktiga och har varit det hela livet i vilket fall så är det inte bra för hälsan om man är alltför överviktig. Det första man kan göra för att komma tillrätta med vikten är att försöka banta genom träning och god kost. Har man inte motivationen för det eller har man inte så mycket tid att lägga på träning som det kommer krävas så kan man ta en snabbare väg med hjälp av plastikkirurgi i Stockholm, nämligen fettsugning.
Fettsugning är kort och gott ett kirurgiskt avlägsnande av överflödigt fett. Fettsugning kan utföras på personer i alla åldrar, men de bästa resultaten ses hos de personer som fortfarande har en elastisk hud, det vill säga personer som inte är över 45 år.
Många förknippar fettsugning med att bara ta bort överflödigt fett från magen. Men fettsugning kan användas i stort sett över hela kroppen. Exempel på ställen på kroppen man kan använda fettsugning på: Överarmar, Bröst, Rygg, Buk och midja, Kinder, Ansikte, Knän, Ben, Vader och Fötter. De bästa resultaten med fettsugning ses hos personer som efter operationen börjar träna och äter en varierad och nyttig kost.

För att hitta en plastikkirurgi i Stockholm som erbjuder fettsugning så kan du läsa artikeln på denna sida som tar upp processen hur man hittar en passande plastikkirurgi i Stockholm.
När du väl har bestämt dig för en viss plastikkirurg att genomföra din operation bör du rådge med honom om möjligt resultat samt om din sjukdomshistoria då detta kan spela stor roll för resultatet samt hur farlig operationen kan vara för dig.
Fettsugning i Stockholm går till på det viset att plastikkirurgen gör ett litet snitt i området där fettet ska avlägsnas, han eller hon för sedan in ett rör i det hålet. Röret kopplas sedan till en maskin som suger upp fettet i röret och transporterar det bort från kroppen.

Konsekvenser av fettsugning

Det finns inga jätte stora konsekvenser av fettsugning. Fettsugning är en vanligt förekommande plastikoperation som tusentals personer genomför varje år utan större komplikationer. Risken som finns är att något skulle hända under själva nedsövningen. Riskerna kan du diskutera med din plastikkirurg, om riskerna är överhängande att exempelvis ditt hjärta inte kommer att klara av påfrestningen så bör du givetvis inte genomföra en fettsugning.
Förbered dig för fettsugning
Om du bestämmer dig för att genomföra en fettsugning så kommer din plastikkirurg i Stockholm ge dig ett par råd för att du ska bli så bra förberedd på operationen som det bara går. Först och främst så bör du sluta med rökning om du är en rökare. Förbered dig också genom att ta ledigt från jobbet några dagar efter operationen, tala även med någon kompis om kan hämta dig med bil från kliniken. Efter operationen bör du inte ta mediciner som din plastikkirurg inte har godkänt, rådfråga kirurgen om alla mediciner du tar, även om det gäller en Alvedon. Har du fått stygn efter fettsugningen som kommer de att tas bort efter ca: 1 vecka.

Fakta om fettsugning

En fettsugning i Stockholm tar ca: 1-4 timmar
En fettsugning i Stockholm kostar ca: Beror på mycket vilket område du ska fettsuga men en fettsugning runt mage, midja kostar ca: 25 000 – 30 000:-